Julen på Näsudden

Boka

I december flyttar inte bara nissarna in. Julgranen där vi samlar in gåvor till kommunens barnfamiljer som behöver stöd sprider sitt varma sken i lobbyn. Och i Cafét visar den lokala keramikern Åsa Olofsson upp sina verk.

Oavsett om du kommer med några få eller ett stort sällskap så ger våra miljöer en fin inramning till vistelsen här. Privatgäster kan ofta välja att träffas avskilt eller tillsammans med andra i vimlet. Här serverar vi julbord till större sällskap och en julmeny med fyra serveringar till de mindre. Välkommen och skapa en minnesvärd kväll tillsammans hos oss!

privat

Julmeny

Sitt ner och låt oss ta hand om dig, dina nära och kära under några timmar. Köket har valt ut det bästa från julen och har skapat en traditionell julmeny i fyra serveringar, ett utmärkt val för privata sällskap.

Julmeny från 545 kr

privat

Julbrunch 8 december

Fira 2:a advent med mer än bara glögg och pepparkakor! Den 8 december serverar vi en brunch med välfyllda bufféer där den salta sillen dukas fram tillsammans med revbensspjäll, söt pannacotta och mycket mycket mer. Varmt välkommen!

Boka brunchen här

hotell pool gym

Sov kvar och varva ner

Förläng din vistelse hos oss koppla av på hotellet efter middagen. Här finns konst att utforska, en öppen bar, pool, bastu, gym, biljard och mysiga promenadstigar på naturreservatet intill. Låt oss sätta ihop ett fördelaktigt paket, eller boka enstaka hotellrum här.

Boka hotell

Majblommans insamling till barnfamiljer

Stötta en barnfamilj kring jul

Ensam julgran söker klappar är projektet där Majblomman i Österåker tillsammans med flera andra aktörer samlar in gåvor till familjer som söker extra stöd. I december står granen i vår lobby och väntar på en klapp från just dig.