Fira julen med dina kollegor

Boka

I stämningsfulla december möts vi av gäster som bjuder varandra på ”high-fives” och lyckliga kramar i lobbybaren. Det är då vi summerar, firar och går vidare. Våra miljöer bjuder på ett skönt lugn och utrymme finns för såväl stora som små bolag att ses och aktivera sig inomhus.

Här kryddar vi festmåltiderna med det allra bästa från julen. Julbord serveras till större sällskap och en julmeny med fyra serveringar till de mindre. Välkommen och skapa en minnesvärd kväll tillsammans hos oss!

Företag

Julbord

Längtar du efter ett dignande julbord? För grupper över 100 personer dukas våra bufféer upp med julens klassiska rätter, hemlagade av fina råvaror.

Företag

Julmeny

Sitt ner och låt oss ta hand om er under några timmar. Köket har valt ut det bästa från julen och skapat en traditionell julmeny i fyra serveringar. Välkommen och njut av julens goda smaker hos oss.

Julens menyer

På menyn – god mat och ett gott samvete.

Kökets passion att tillaga god mat och minimera matsvinnet har bland annat gett oss en härlig julmeny i fyra serveringar. Där varje liten råvara är noga utvald och tillagad med kärlek för att ge dig en smakfull måltid. Den rekommenderar vi varmt och kommer ni många dukar vi fram ett dignande julbord.

Priser från 670 kr/person exklusive moms.

HOTELL KONFERENS restaurang

Julbordskonferens

Dags att samla din arbetsgrupp, summera och tacka för i år? Här finns utöver vårt stora utbud av konferenslokaler 220 hotellrum fördelade på flera hotellhus uppe på vår lilla kulle. Boka in din grupp för att avsluta kvällen tillsammans, kanske på dansgolvet eller med en rolig teambuildingaktivitet. Vi paketerar årets sista konferens tillsammans med en julmiddag till förmånliga priser. Ring oss så berättar vi mer!

Mer om att övernatta hos oss

Majblommans insamling till barnfamiljer

Sprid julglädjen vidare

Ensam julgran söker klappar är projektet där Majblomman i Österåker tillsammans med flera andra aktörer samlar in gåvor till familjer som söker extra stöd. I december står granen i vår lobby och väntar på en klapp från just dig.

DRYCK

Vinlista

Våra viner väljs med stor omsorg och de flesta är ekologiska, biodynamiska eller veganviner. Dessutom finns flera fina alkoholfria alternativ.

Läs vinlistan här

meny

Dryckespaket

Förberett, anpassat och väldigt gott. Förbeställ dryckespaket till middagen redan före ankomst.

Våra dryckespaket