Ett oslagbart konferenspaket

När: Vecka 45 2024

Pris: 2 382 kr/pers

Möts i vecka 45

Välkommen på konferens! Vecka 45 har vi rum att fylla och vi erbjuder dig som gör nybokningar hos oss den veckan att mötas till ett riktigt lågt pris – ett dygns konferens med lokal, logi i enkelrum och måltider för endast 2 382 kr/person.

Mötet sker i en av våra luftiga lokaler, är ni många och väljer Runöhallen, ger vi er 50 % rabatt på hyran av eventlokalen. I konferenspaketet ingår allt för en bra grund till mötet, självklart adderar vi gärna aktiviteter, dryckespaket och annat som sätter lite guldkant på november för er.

Vår restaurang är KRAV-certifierad och de uppskattade måltiderna serveras som bufféer i vår huvudbyggnad.

Personpris exklusive moms. Erbjudandet gäller endast nybokningar av konferenser mellan 4-8 november 2024. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Ange bokningskod: KONF45

Konferens med övernattning

Ger tid för reflektion, tid att umgås och unna er något extra. I ett helpensionspaket ingår för- och eftermiddagskaffe, lunch, middag, övernattning i enkelrum samt en god frukost. Pris från 2 382 kr/person.

Våra hotellhus ligger utspridda över kullen och har omkring 20 hotellrum i varje hus med vacker utsikt mot vatten eller ängar. Här har du chans att, lite avskilt, samla gruppen och kicka igång nya projekt.

Övernattning och måltider för ett helt dygn. Helpensionspris från 2 382 kr/person.
  • Förmiddagskaffe med smörgås/kaffebröd
  • Lunchbuffé, salladsbord, soppa och hembakat bröd
  • Eftermiddagskaffe med fikabuffé
  • 3-rätters konferensmiddag
  • Logi
  • Frukostbuffé
Grupprum FB6 RM&E (13)Folketshus2_AA16241_1920x1080

lokaler & mötesrum

Rum som passar dig

Med ett 30-tal konferenslokaler finns något för varje tillfälle. Små grupprum, styrelserum och lokaler för såväl 40 som 100 personer. Berätta om ditt behov så matchar vi med en lokal för dig.

Konferenslokaler & Mötesrum
Dubbelrum fåtölj 2Smeden Enkelrum (2)

HOTELL

Bo kvar, varva ner

Övernatta i fina rum till ett fördelaktigt pris. Hotellhusen ligger utspridda över kullen och har omkring 20 hotellrum i varje hus. Här kan du samla gruppen med vacker utsikt mot vatten eller ängar.

Mer om hotellet
poolen på Runö Möten & Events

När: Vecka 45 2024

Pris: 2 382 kr/pers

Boka erbjudande

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan