Lergodskeramik Pop-Up Shop

Den 22 november flyttar lergodset in hos oss

Välkommen säger vi till Åsa Olofsson, en lokal krukmakarmästare som under november och december visar sina verk hos oss.

Fredagen den 22 november säljer hon dessutom sina produkter i lobbyn mellan 11.30-13.30. Keramiken har ett lekfullt och fint uttryck av djur och natur, perfekt på en stor härlig tekopp eller fruktfat. Varför inte unna dig själv eller någon du tycker om en vacker gåva?

ÅOPopUp

Pop-up shop 22 november

Koppar, fat och konst

Åsa Olofssons lergodskeramik har ofta djur, natur och finurliga figurer som motiv. För Åsa är dekoren är lika viktig som funktionen i bruksföremålen. Hon har ett helt eget uttryckssätt som gör att man använder hennes keramik med glädje! På senare år har de keramiska djuren och figurerna växt ut på canvas och målas med akrylfärg i större format. Vill du titta på dom kommer du se flera verk i Cafét i samband med ditt besök.

Åsa Olofssons utställning visas på Runö Möten & Events mellan den 4 november och 18 december.

Fredagen den 22 november finns Åsa på plats i lobbyn för att visa och prata keramik med er i samband med Fredagslunchen som serveras 11:30 – 13:30. Pris 145 kr.

Mer om Åsa Olofsson

På buffén finns utöver varmrätten, soppa, hembakat bröd, sallad och kaffe.

Dessert och passande dryck till maten finns alltid som tillval.

Pris 145 kr inklusive moms.
Barn som ännu inte fyllt 13 år betalar halva priset.

Erbjudandet gäller fredagar under 2024.

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar, ändringar i menyn och slutförsäljning.
Lunchen kan dessutom beställas som Take Away. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

20231010 114007Utställning (2)

aktuell konstutställning

Upplev konsten på plats

Åsa Olofssons är bosatt och verksam i Åkersberga. Hennes lergodskeramik är rikt dekorerad och befolkas av olika djur och finurliga figurer.

På senare år har de keramiska djuren och figurerna växt ut på canvas och målas med akrylfärg i större format. På Runö Möten & Events visar hon både vägghängd keramik och större målningar.

Åsa är utbildad vid Hantverkets folkhögskola i Leksand samt vid Kunsthåndvaerkerskolen i Kolding, Danmark. 2017 erhöll hon mästarbrev i krukmakaryrket. Hon har haft flertalet utställningar runt om i Sverige samt i USA.

Ses den 4 november – 18 december 2024
Vernissage tisdag 5 november kl. 15.00.

Konstutställningar

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan