Kom, prata möten med oss!

7 oktober 2024

Nyheter, Runötipset

Den 5 november träffar ni oss tillsammans med flera andra arrangörer för större möten och events. Vi ställer ut på Downtown Camper by Scandic och ser fram emot en eftermiddag tillsammans med dig!

Du hittar oss i lokalen Roots där det blir mingel, godsaker och massor av matnyttig information från oss och andra stora mötesplatser i Stockholm med omnejd. Lisa Ekström är också på plats med sin föreläsning ”Hur vi lyckas även när det är svårare”. Missa inte det!

scenRunöhallen galamiddag

Större Möten & Events

Låt oss prata om stora möten & spännande events tillsammans i city

Vi ser fram emot en eftermiddag med fokus på de stora möten & events som vi arrangerar hos oss. På Runö Möten & Events finns stor erfarenhet av att stå värd för olika typer av events, konferenser och fester. Med en eventhall om 800 kvm, ett 30-tal olika lokaler och stora ytor både ute och inne finns nästintill obegränsade möjligheter till spännande arrangemang hos oss.

Du träffar oss på Scandic Downtown Camper, Lokal: Roots mellan 13:00 – 17:00. Efter mässan har du chans att fortsätta kvällen på after workminglet på Hotel Adlon, missa inte det!

Boka kostnadsfritt här

Större Möten & Event

Anmäl dig till mässan här

Ta chansen att fylla på med kunskap och inspiration du också. Genom att klicka på den här länken kan du anmäla dig helt kostnadsfritt.

Anmäl dig här

Större Möten & Event

Boka ett möte med oss

Bolla dina idéer och mötesfrågor direkt med oss i lugn och ro. Boka en mötestid under mässan via den här länken. Berätta vilken tid som passar dig, så ses vi.

Boka ett möte här

Lokaler & Mötesrum

Runöhallen med sina 800 kvm möjligheter

Med många tekniska möjligheter, generös takhöjd och en smart planlösningen där kaffeloungen är en del av mötesmiljön bjuder eventhallen in till proffsiga möten med avslappnade och smidiga pauser. Framför en av långsidorna finns dessutom en upphöjd utställningsyta. Den här sidan vätter ner mot utloppet till Trälhavet och önskar du mingla utomhus finns många möjligheter även för det. Vår eventhall rymmer inte bara konferensgrupper för upp till 600 personer utan även 380 middagsgäster vid runda bord inklusive scen för underhållning till middagen.

Mer om Runöhallen

Fler nyheter, erbjudanden & tips