Hem / Mat & Dryck / Menyer / Veckans konferensmeny
Gäller: Under din vistelse hos oss
Välkommen på lunch & middag!
Teamet i köket skapar varje vecka en ny lunch- och middagsmeny till våra gäster. När helgen närmar sig lägger vi ut menyn för kommande vecka här.
Du kan också komponera gruppens egen middag genom att välja en förrätt, varmrätt och dessert från festmenynerna på menysidan. Där hittar du dessutom flera olika temabufféer som alternativ till festen.
Måltider i din helpension
- Frukostbuffé
- Förmiddagskaffe med smörgås/kaffebröd
- Lunchbuffé med soppa, hembakat bröd och sallad
- Eftermiddagskaffe med fikabuffé
- 3-rätters konferensmiddag
- Dryckespaket som tillval
Meny vecka 10
-
Måndag
Lunch
Pannbiff med bacon, lingon, pressad gurka, kokt potatis & gräddsås
Vegetariska sojafärsbullar med lingon, pressad gurka, kokt potatis & gräddsåsMiddag
Svampsoppa, Västerbottenost, krustad
Örtbakad, svensk gårdskyckling, tomatpesto, svartkål, rostad kycklingsky & stompad potatis
Hasselnötsglass, bakade äppelklyftor & havrecrumble -
Tisdag
Lunch
Ångad torskrygg med brynt smörvinegrette, bakade rödbetor, kapris, persilja & potatispuré
Gnocchi pomodoro, ricotta, aubergin, oumph & basilikaMiddag
Gulbeta, rökt lax, fänkål- och dillvinegrett, rågcrisp
Rosmarinstekt kalventrecote, marsalasky, potatiskaka med schalottenlök & zucchini, örtrostade rotfrukter
Choklad, choklad, choklad -
Onsdag
Lunch
Stroganoff på svensk högrev med stekt lök, bakad svamp, ångat ris & persilja
Röd curry med majs, broccoli & tofu, koriander, lime, ångat risMiddag
Toast skagen med stenbitsrom, dill & pepparrot
Schnitzel ”cordon bleu”, ärtor, bönor & skott, citron, rostad paprikasky & marinerad potatis
Gräddfilspannacotta, mango, passion & rostad kokos -
Torsdag
Lunch
Stekt, rimmat fläsk med raggmunk & rårörda lingon
Raggmunk med rökt tofu, rårörda lingon & sojabönorMiddag
Ugnsrostad tomatsallad, basilika, persilja, fänkålssalami & vitlöksbröd
Halstrad fjällröding, medelhavsgrönsaker, grillad citron, saffransaioli & polenta
Crema catalana, melon, vanilj, kanel -
Fredag
Lunch
Italiensk färsbiff, bakad pumpa, färska örter, rostad tomatsås, riven parmesan & ruccola
Rödbetsbiff med chevrecreme, sallad på matvete, rödbeta, morot & citronMiddag
Caesarsallad med bacon, parmesan & bakad rödlök
Grillad flankstek, saltstekta pimientos, tomatsallad, dragonmajonnäs & pommes frites
Chokladpannacotta, hallon, krossade kakor -
Lördag
Lunch
Pasta carbonara med rimmat sidfläsk, svartpeppar & äggula
Kikärtsbiffar med gurkyoghurt, ångat ris & stekta grönsakerMiddag
Kräftskagen på smörstekt toast, citron, stenbitsrom, pepparrot & citron
Helstekt kalventrecote med potatis- och jordärtskocksgratäng, rödvinssky, rostade rötter & betor
Kaffe- och färskostmousse med myltade hjortron, rostad sockerkaka -
Söndag
Lunch
Biff stroganoff på högrev, saltgurka, ångat ris & persilja
Spagetti bolognese på sojafärs, färska örter, rödvin & tomatMiddag
Meny vecka 16
-
Måndag
Lunch
Brässerad fläskkarré, bakade äpplen, syrad gurka, persiljepotatis & gräddsås
Vegetariska sojafärsbullar med lingon, pressad gurka, kokt potatis & gräddsåsMiddag
Jordärtskockssoppa, krustad, västerbotten
Curryrubbad lammrostbiff, aubergine, kokos, tomat & kryddångat ris
Jordgubb- och rabarberpaj med vaniljsås -
Tisdag
Lunch
Brasato al Barolo, rödvinsbrässerad högrev, selleri, örter, stekt svartkål, pumpa & ångat ris
Vegetarisk gulasch, paprika, lök & ångat risMiddag
Ost- och lökpaj med trädgårdsmästarsallad & örtagårdscreme
Grillad tri tip, lättrökt chili- och dragonkräm, rostade rotfrukter och syrad rödkål
Vaniljglass med rårörda skogsbär -
Onsdag
Lunch
Bakad fjordlax med syltad ingefära, soja, äggnudlar, omelett & wokade grönsaker
Sojafärskebab, bulgursallad, gurkyoghurt & tomatMiddag
Kimchi, levain, gammelknas
Svensk gårdskyckling, färsk tortelloni, ädelost, spenat och confiterad tomat
Espressopannacotta, rostade nötter & färska hallon -
Torsdag
Lunch
Helstekt kotlettrad från svensk gårdsgris, kaprissmör, rödvinssky, citron & stekt kulpotatis
Yakiniku på quorn, rostad broccoli, salladslök, sesam & ångat risMiddag
Ugnsrostad tomatsallad, basilika, persilja, coppa & vitlöksbröd
Fänkålsstekt kalventrecote, grönpepparsås, hasselbackspotatis, bönor & sparris
Nybakad chokladfondant, lättvispad grädde & romtopf på körsbär -
Fredag
Lunch
Rostat kycklinglår, kvisttomat, saffransris, vitlöksstekta medelhavsgrönsaker
Moussaka med sojafärs, aubergin & getostMiddag
Trädgårdsmästarsallad
Halstrad fjällröding, grön chili, sparris, citron & dillslungad färskpotatis
Chef´s choice dessert -
Lördag
Lunch
Spagetti Bolognese, färska örter, parmesan & rödvin
Vegetariskt alternativMiddag
Chevre chaud, rosmarin, spenat, honung
Helstekt kalventrecote med potatis- och jordärtskocksgratäng, rödvinssky, rostade rotfrukter och sellerikräm
Creme brüle, vanilj, kanel & färska hallon -
Söndag
Lunch
Långbakad gårdsgris med klyftpotatis, romansallad & marinerade grönsaker
Vegetariskt alternativMiddag
Trädgårdsmästarsallad
Hamburgare med klassiska tillbehör, rostad potatis & bröd
Glass, bär & maränger
Meny vecka 25
-
Måndag
Lunch
Fläskschnitzel fylld med rökt kalkon & lagrad hårdost, gröna ärtor, kapris, stekt färskpotatis & rödvinssky
Gnocchi med cashewnötspesto, gårdstomater, rostad jordärtskocka & mungbönsbollarMiddag
Marinerade gulbetor, äppelchutney med rosmarin, kanderade valnötter & getost
Rosmarinmarinerad lammrostbiff, vitlökssmör, råstekt potatis, bakade cocktailtomater & haricots vert
Körsbär, bourbonvanilj, mandel -
Tisdag
Lunch
Svensk gårdskyckling, rökt fläsksida, fetaost, färskpotatis & soltorkade tomater
Svamp- och spenatlasagne med sojafärs och citronmarinerad zucchiniMiddag
Rökt- och gravad lax, gurksallad, soja- och ingefärsmajonnäs, forellrom & frissésallad
Peppar- och fänkålsstekt kalventrecote, potatisterrin med parmesan, balsamicosky & säsongens grönsaker
Hallontartlette, vispad citronpannacotta & färska hallon -
Onsdag
Lunch
Biff á la Lindström med örtsmör, rödvinssky & saltgurka
Vegocurry med oumph, ingefära, lime, ångat ris & jordnötterMiddag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
Meny vecka 34
-
Måndag
Lunch
Helstekt kotlettrad från Rocklunda, potatisgratäng, rödvinssky & rostade rotfrukter
Kikärta, garam masala, tomat & ångat risMiddag
Fårostgratinerade gulbetor, schalottenlöksvinegrett, rostade pumpakärnor
Halstrad fjällröding ”mariniere”, blåmusslor, syrad spetskål & gräslöksolja
Äppelpaj på svenska höstäpplen, vaniljsås & havrecrumble -
Tisdag
Lunch
Grillad kycklingfilé, linssallad med persilja, citron & bulgur, gurkyoghurt & rödvinssky
Stekt halloumi, curry, kokos, rostade morötter & bulgurMiddag
Gravad lax, pepparrot, dill, gräslök, gurka
Helstekt kalventrecote, rostade höstgrönsaker, balsamicosky & potatispuré smaksatt med parmesan
Vaniljglass med rårörda skogsbär och maränger -
Onsdag
Lunch
Ugnsbakad fjordlax med röd curry, wokade grönsaker, koriander, lime, pumpakärnor & groddar
Thailändsk gryta på quorn, kokosmjölk, grön curry & citrongräs, ångat basmatirisMiddag
Kronärtskocka, citron- och dragonkräm, hyvlad parmesan & friterad lök
Wallenbergare med rårörda lingon, brynt smör, färska ärter- och bönor, mandelpotatispuré
Yoghurt, citron, maräng, körvel -
Torsdag
Lunch
Köttfärslimpa à la Lindström, rödlökscreme, sockersaltad kulpotatis & skysås smaksatt med färska örter
Vegetarisk caesarsallad med kryddrostad oumph, krutonger, rökt tofu & rostad potatisMiddag
Kantarellpaj, lufttorkad skinka, citroncreme & picklad rödlök
Helstekt hjortinnanlår, rosmarinstekt grönkål, rökt sidfläsk, jordärtskocksgratäng & rödvinssky
Vit chokladpannacotta, tonkaböna, myltade hjortron & mandelskorpa -
Fredag
Lunch
Tamarind- och sojabrässerad högrev, sesam, koriander, krämig kålsallad & ångat basmatiris
Grillad king oystersvamp, mangold, pepparsås med svamp & pastaMiddag
Gravad lax, kantarell, löjrom & citron
Peppar- och fänkålsstekt kalv, pumpa, färska bönor, picklad lök, kantareller & marsalasky
Chokladfondant, vit chokladcreme & färska hallon -
Lördag
Lunch
Svensk gårdskyckling, krämig dragonsås, rostad färskpotatis, betor & rötter
Rödbetsbiff, krämig dragonsås, rostad färskpotatis, betor & rötterMiddag
Meny vecka 35
-
Måndag
Lunch
Rimmad torskrygg, brynt smör, kapris, betor, pepparrot & potatispuré
Linguine med rostad broccoli, parmesan & röd chili, stekta vegobollar och örterMiddag
Bakad gulbeta, krämig getost, rostat sidfläsk & rosmarinshonung
Helstekt kalvrygg, rostade rötter & bönor, krämig dragonsås, picklad lök & örtrostad potatis
Vanilj- och tonkamousse, citrussallad, rostad sockerkaka & krossad pistage -
Tisdag
Lunch
Biff stroganoff på svensk högrev, paprika, lök & tomat, ångat ris, saltgurka och syrad grädde
Quorn stroganoff, paprika, lök & tomat, ångat ris, saltgurka och syrad gräddeMiddag
Bakad tomat, mozzarella, basilika & solrospesto
Lamm, råstekt jordärtskocka, vita bönor, bakad lök, hasselbackspotatis & grillad paprikasky
Espressopannacotta, choklad & hasselnötter -
Onsdag
Lunch
Brässerad gårdsgris, gräddsås, kokt färskpotatis, picklad västeråsgurka & äppelkompott
Oumph BBQ i vetetortilla, jalapenohummus, rostade grönsaker & bakad cocktailtomatMiddag
Grillad svampmacka, tryffelcrema & gammel knas
Biff, gurksallad med papaya, bönor & jordnötter, rödvinssky & klämd färskpotatis
Eton mess, hallon, vit choklad, mandel -
Torsdag
Lunch
Svensk gårdskyckling, rostad potatis, chorizo, oliver, grönsaker, tomat & aioli
”Paella vego” saffranskokt ris, oumph, grönsaker, rökt paprika & aioliMiddag
Lax, pepparrot, färskost, citron & rostade rågsmulor
Helstekt kalventrecote, gremolata, rostade medelhavsgrönsaker, potatisgratäng & marsalasky
Jordgubbspannacotta, vanilj, citron, kardemumma, sockerkaka -
Fredag
Lunch
Gratinerad kolja med hummersås, räkor, fänkål & ångat ris
Färsk pasta, ädelost, svamp, spenat & färska bönorMiddag
Ingen servering
Meny vecka 36
-
Måndag
Lunch
Piccata på kycklinglår, kvisttomatsås, basilika & saffransris
Chicken Piccata, tomatoe, basil & saffron
Quorn Stroganoff, paprika, lök & tomat, ångat ris, saltgurka och syrad grädde
Quorn Stroganoff, pepper, onion, tomatoe, steamed rice, pickled cucumberMiddag
Bakad rödbeta, yoghurt med fetaost, citrus & olivolja, torkade oliver, timjan
Beetroot, Feta cheese, lemon, olive oil, olives & thyme
Helstekt biff, ugnsrostade höstgrönsaker med rosmarin & vitlök, fermenterad pepparsky
Beef, seasonal vegetables, rosemary & garlic, peppersauce
Vanilj, hjortron, mandel
Vanilla, cloudberry, almond -
Tisdag
Lunch
Halstrad lax, örtagårdscreme med stenbitsrom, dillkokt potatis, citron & zucchinisallad
Salmon, sour cream sauce, lemon & courgette
Vegetarisk schnitzel, kvisttomatsås, basilika & saffransris
Vegetarian schnitzel, tomatoe, basil & saffronMiddag
Fänkålspicklad melon, mozzarella, krutong & rökt sidfläsk
Melon, fennel, Mozzarella cheese, crouton & smoked pork belly
Helstekt kalvrygg, rostade rötter & bönor, krämig dragonsås, picklad lök, parmesancreme & örtrostad potatis
Rib eye of veal, seasonal vegetables, tarragon, onion, Parmesan cheese
Jordgubbspannacotta, citroncurd, krispigt bovete, rostad sockerkaka
Strawberry, lemon & sponge cake -
Onsdag
Lunch
Nattbakad gårdsgris ”BBQ”, rostad potatis & rotfrukter, pepparrotscreme, dillpicklad gurka
Free range pig BBQ, seasonal vegetables, Alabama white sauce, pickled cucumber
Chili sin carne, choklad, chipotle & rostad potatis
Chili sin carne, chocolate & chipotleMiddag
Levain, kimchi, Wrångebäcksost
Levain, kimchi, Wrångebäck cheese
Svensk gårdskyckling, pangrattato, risotto med kantareller & parmesan, marsalasky & ljummen bönsallad
Free range chicken, pangrattato, risotto , chanterelle, marsala & beans
Smulpaj med blåbär, mandel & vanilj
Bluebbery, almond, vanilla -
Torsdag
Lunch
Gulasch på högrev med paprika, kummin & karamelliserad lök, stekt potatis, surkål & syrad grädde
Chuck roll Gulasch, pepper, cumin & sauerkraut
Gulasch på oumph med paprika, kummin & karamelliserad lök, stekt potatis, surkål & syrad grädde
Oumph Gulasch, pepper, cumin & sauerkrautMiddag
Gravad lax, picklad kålrabbi, laxrom, ingefära & rostat sjögräs
Hjortinnanlår, rostad pumpa & jordärtskocka, kaffesky & mandelpotatis
Chokladmousse, salt kolasås, citrussallad, rostade hasselnötter -
Fredag
Lunch
Grillad kyckling & korv med rostad majs, pico de gallo & gräddfil
Vegotacos med rostade kikärtor, rostad blomkål, sojafärs & tomatsalsaMiddag
”Meze”, baba ganoush, hummus, lammkorv, bröd & oliver
Högrevsburgare med klassiska tillbehör alt. pannkaka med grädde och sylt
Glass, lemon curd, jordgubbar, maränger -
Lördag
Lunch
Spagetti Bolognese på nötfärs och färska örter, parmesan & rödvin
Vegetariskt alternativMiddag
Toast skagen, handpillade räkor, dill, stenbitsrom & citron
Helstekt kalventrecote, potatisgratäng, rödvinssky & säsongens grönsaker alt. pannkaka med grädde och sylt
Grand dessert -
Söndag
Lunch
Piccata på kycklinglår, ångat ris, tomat- och basilikasås alt. pannkaka med grädde och sylt
Vegetariskt alternativMiddag
Fetaost, melon, oliv & lufttorkad skinka
Färsk pasta med ädelost, fläskfilé & parmesan
Chokladglass
Meny vecka 37
-
Måndag
Lunch
Kotlettrad från Rocklunda gård med grönpepparsås, råstekt potatis och pickles
Gnocchi pomodoro, basilika, oumph, svartpeppar, lagrad hårdostMiddag
Kallrökt lax, pepparrot, rostat rågbröd, spenat
Wallenbergare med klassiska tillbehör
Vanilj, jordgubbar, rabarber, lime & krossade drömmar -
Tisdag
Lunch
Pannbiff, karamelliserad lök, skysås, lingon & stekt kulpotatis
Soja- och grönskasbiff, karamelliserad lök, skysås, lingon & stekt kulpotatisMiddag
”Meze”, baba ganoush, hummus, soltorkade tomater, vitlöksbröd & oliver
Rosmarinstekt lammrostbiff med sydfranska grönsaker, potatisgratäng & rödvinssky
Mörk chokladmousse med björnbär & karamelliserade nötter -
Onsdag
Lunch
Bakad, rimmad torskrygg med brynt smör, räkor & pepparrot, kokt potatis
Svamp- och spenatlasagne med sojafärs, citronmarinerad zucchini & hyvlad parmesanMiddag
Röra med kräftor, pepparrot, stenbitsrom, dill & citron på rågbröd
Flankstek med kryddsmör, schalottenlök, getost & potatisterrin, gröna bönor & pumpa
Salt kola, kardemumma, citron- och äppelkompott, havrecrumble -
Torsdag
Lunch
Gårdskycklingfilé med grön curry , rostad broccoli & ångat ris
Thailändsk gryta på quorn, citrongräs, ingefära & grön curry, ångat risMiddag
Mozzarella caprese, bakad tomat, torkade oliver, basilika, solroskärna
Helstekt biff ”osso bucco”, saffransrisotto, hyvlad parmesan, apelsin, tomat & selleri
Lavendel, vanilj, färska bär -
Fredag
Lunch
Kryddrubbad Rocklundagris ”caesar”, bacon, romansallad, parmesan, friterad färskpotatis, tomat & krutong
Mungbönsbiffar, bulgursallad med fetaost, rödbetor & morötterMiddag
Rökt lax, wasabi, ingefära, sjökorall, picklad gurka
Helstekt kalventrecote, kantarell, rostad morot, potatispuré smaksattt med parmesan& tryffel
Äpple, kardemumma, salt kola -
Lördag
Lunch
Svensk gårdskyckling, gul currysås, ångat ris & stekta grönsaker
Vegetarisk gryta med kikärtor och curry, ångat ris & stekta grönsakerMiddag
Ingen servering
Meny vecka 38
-
Måndag
Lunch
Brässerad kalvstek med syrad gurka, gräddsås & kokt persiljepotatis
Linguine med rostad broccoli, parmesan & röd chili, stekta vegobollar och örterMiddag
Bakad gulbeta, krämig getost, rosmarin, valnöt
Örtstekt lamm, barolosky, puy-linser, rotfrukter & potatispuré
Färskost, mandel & höstäpple -
Tisdag
Lunch
Bakad fjordlax med örtagårdscreme, stenbitsrom, kokt potatis & pickles
Quorn stroganoff, , paprika, lök & tomat, ångat ris, saltgurka och syrad gräddeMiddag
Bakad tomat, mozzarella, basilika & solrospesto
Helstekt kalventrecote, rostad persiljerot, marsalasky, potatisgratäng & syrad lök
Espressopannacotta, hjortron & hasselnötter -
Onsdag
Lunch
Rödvinsbrässerad högrev med kryddstekt smålök, bacon & odlad svamp, potatispuré
Marockansk gryta med kikärtor, grönsaker & tomat, couscous, yoghurt , granatäppleMiddag
Kryddrostade morötter, kikärtscreme & Wrångebäcksost
Flankstek ”steak frites”, dragoncreme, tomatsalllad & pommes frites
Tiramisu -
Torsdag
Lunch
Stekt, mjölad koljafilé, rödbetor, kapris & persilja
”Paella vego” saffranskokt ris, oumph, grönsaker, rökt paprika & aioliMiddag
Five spice duck, spetskålssallad med ingefära och soja, krispiga nudlar
Fjällröding med sandefjordsås, gräslök, kantareller & dillpotatis
Chokladfondant, lättvispad grädde & färska bär -
Fredag
Lunch
Friterat kycklinglår, chipotlemajonnäs, barbequesås, dillpicklad gurka & rostad klyftpotatis
Kronärtskockslasagne, bakade pestotomater, sojafärs & peccorinoMiddag
Ingen servering
-
Lördag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
Meny vecka 39
-
Måndag
Lunch
Citron- och rosmaringrillad kotlettrad, örtslungad potatis, vitlöksstekta medelhavsgrönsaker & kvisttomatsås
Pasta i krämig citronsås med ricotta & parmesan, kantareller & sojabönorMiddag
Fetaost, oliver, rödlök & gurka
Örtbakad, svensk gårdskyckling, tomatpesto, svartkål, rostad kycklingsky & stompad potatis
Hasselnötsglass, bakade äppelklyftor & havrecrumble -
Tisdag
Lunch
Ångad koljafilé med brynt smör vinegrette, bakade rödbetor, kapris, persilja & potatispuré
Potatistortilla med rökt paprikamajonnäs, manchego & krispig salladMiddag
Ostpaj med trädgårdsmästarsallad
Peppar- och fänkålsstekt kalventrecote, café de parissås, rostad färskpotatis med rotfrukter, grönkål
Chokladkaka, rårörda körsbär, rostad mandel & lättvispad grädde -
Onsdag
Lunch
Skånsk kalops med morot, kryddpeppar & lagerblad, pepparrotspicklad rödbeta & kokt potatis
Röd curry med majs, broccoli & tofu, koriander, lime, ångat risMiddag
Gulbeta, getost, valnöt & rosmarinhonung
Wallenbergare på hjort, stekt odlad svamp, lingon, potatispuré & rödvinssky
Smulpaj med krusbär, muscovadosocker & vaniljglass -
Torsdag
Lunch
Soja, och ingefärsstekt kycklingfilé, krispig nudelsallad, sesam, lime & jordnötter
Linguine med tomat, kapris, parmesan & vegetarisk chorizoMiddag
Tomat, mozzarella, balsamvinäger & pumpapesto
Biff från svensk mjölkko, tryffelsmör, rödvinssky, spenatsallad med peccorino, pinjenötter & havssalt
Creme brylé smaksatt med ceylonkanel & vanilj, citrus & mandel -
Fredag
Lunch
Italiensk färsbiff, bakad pumpa, färska örter, rostad tomatsås, riven parmesan & ruccola
Rödbetsbiff med chevrecreme, sallad på matvete, kantarell, morot & citronMiddag
Ingen servering
Meny vecka 40
-
Måndag
Lunch
Biff á la Lindström med råstekt potatis, persiljesmör & syrad rödlök
Vegetarisk biff á la Lindström med råstekt potatis, persiljesmör & syrad rödlökMiddag
Rostad levain, kantarell, bacon & gräslök
Svensk gårdskycklingfilé, rosmarin, tryffel, pumpa & friterad, krossad kulpotatis
Glass, chokladflarn, inkokta bär & maränger -
Tisdag
Lunch
Rocklundagris, odlad svamp, portvin, dragon- och citronrostade rotfrukter, stekt potatis
Pasta med alspånsrökt tofu, soltorkade tomater & spenatMiddag
Rostade betor med fetaost, valnötter & örtolja
Helstekt kalventrecote, marsalasky, bönsallad med gremolata & potatispuré smaksatt med parmesan
Espressopannacotta, choklad, hallon -
Onsdag
Lunch
Indisk gryta på högrev med kokos, kardemumma & tomat, yoghurt & ångat ris
Lins- och potatisgryta ”Masala”, rostade kikärtor & ångat risMiddag
Rökt sellericreme, lufttorkad skinka & mandelmüsli
Biff från mjölkko, rostad jordärtskocka & amandinepotatis, spenat, bakad broccoli & rödvinssky
Hjortron i punsch, vit chokladcreme, maräng & pistage -
Torsdag
Lunch
Gratinerad lax- och torskfilé, kräft- och fänkålssallad, ångad potatis & dill
Vegetarisk katsu-schnitzel, gul curry, garam masala, krossad gurkaMiddag
Västerbotten, stenbitsrom, syrad lök & stekt kavring
Ört- och vitlöksgrillat lamm, chimichurri, rostade grönsaker, rouille, rödvinssky & potatisgratäng
Chokladfondant, hallon, lättvispad grädde -
Fredag
Lunch
Rostat kycklinglår, madrascurry, ångat basmatiris, mango chutney & sambalyoghurt
Huevos rancheros, bönor, ägg, quesadilla & jalapenoMiddag
Ingen servering
Meny vecka 41
-
Måndag
Lunch
Gulasch på högrev med karamelliserad lök, paprika & kummin, syrad grädde & gnocchi
Gnocchi, kantareller, svartkål- och pumpapesto, majs & peccorinoMiddag
Rostad levain, odlad svamp, bacon & gräslök
Utskuren biff med rostad amandinepotatis, grön bönsallad med rostade jordärtskockor & spenat, krämig grönpepparsås
Glass & skogsbär -
Tisdag
Lunch
Rimmad torskrygg med brynt pepparotssmör, räkor, dill & potatispuré
Falaffel, fetaost, tzatziki & ljummen bulgursalladMiddag
Torkad rödbeta, citron, mynta, levainkrutong & fårost
Helstekt kalventrecote, citrusrostade rotfrukter, potatis- och jordärtskocksgratäng, svartpepparsky
Rostad sockerkaka, rårörda hjortron med rom, lättvispad grädde & shizokrasse -
Onsdag
Lunch
Köttfärslimpa med grönpepparsås, picklad pumpa & lök, råstekt potatis
Tortellini, getost, soltorkad tomat, spenat & oumphMiddag
Tunnbröd, tonfisk, ruccola & kapris
Hjortinnanlår, brynt selleri- och blomkålspuré, bönsallad, trattkantarellsås & gelé
Äppelpaj, med hasselnötter, kanel, havrecrumble & råkräm -
Torsdag
Lunch
Rimmat fläsklägg & oxbringa med rotmos, senapsbuljong, cidervinägersenap & persilja
Bönbollar, wokade grönsaker, tomat, kokos, ångat ris & curryMiddag
Getost, frissésallad, rosmarin, honung
Brässerat lammlägg, vita bönor, oliv, rosmarin & espelettepeppar, papas arrugadas & rouille
Chocolate fudge brownie toppad med chokladganache, färska bär & lättvispad grädde -
Fredag
Lunch
Krämig fiskgryta med vitt vin, tomat, musslor, aioli & krutonger
Vegetarisk lasagne med aubergine, soyafärs, tomat & parmesanMiddag
Fetaost, oliv, rödlök, gurka & tomat
Högrevsburgare, pepper jack cheese, bacon & pommes frites
Glass & rårörda skogsbär -
Lördag
Lunch
Rostad kycklingklubba med currysås, ångat ris, yoghurt & säsongens grönsaker
Vegetariskt alternativMiddag
Skagenröra smaksatt med pepparrot på rågbröd toppad med citron, dill & stenbitsrom
Kalventrecote, rostade jordärtskockor, gröna bönor, tryffelpuré & rödvinssky
Nybakad chokladfondant, färskost med vit choklad, körvel & färska bär -
Söndag
Lunch
Spagetti Bolognese, färska örter, parmesan & rödvin
Vegetariskt alternativMiddag
Trädgårdsmästarsallad
Biffsauté med dragon, senap & paprika, rostad potatis & färska örter
Glass & sorbet
Meny vecka 42
-
Måndag
Lunch
Helstekt kotlettrad, curryrostade grönsaker, kimchimajonnäs, krämig currysås med äpple
Pasta med ädelost, valnötter, rökt tofu & soltorkade tomaterMiddag
Bakad fetaost, marinerad gulbeta, kryddhonung & soltorkad tomatcreme
Svensk gårdskyckling med salvia, marsalavin, parmesan & färsk tortellini
Glass & skogsbär -
Tisdag
Lunch
Högrev ”osso bucco, selleri, tomat, citron, saffransångat ris, zucchinisallad med örter & rödlök
Fårostgratinerade rotfrukter med linser, bladspenat, kikärtsbollar & gremolatayoghurtMiddag
Kantarellpaj, lufttorkad skinka, citroncreme & tärnad rödlök
Helstekt hjortinnanlår, rosmarinstekt grönkål, alspånsrökt sidfläsk, jordärtskocksgratäng & rödvinssky
Äppeltarte på höstäpplen, rostade pecannötter, kolagrädde & färskost -
Onsdag
Lunch
Ångad fjordlax med sesamglaze, nudelsallad med pak-choi, salladslök, koriander & limemajonnäs
Vegetarisk Stroganoff på oumph & halloumi, saltgurka, syrad grädde & risMiddag
Rökt lax, pepparrot, dill & rågbröd
Bröst av canetteanka, plommon, lök, butternutpumpa, potatispuré & rödvinssky
Körsbär- och björnbär, krossade drömmar & limoncellomascarpone -
Torsdag
Lunch
Rocklundaschnitzel med gröna bönor, rostad vitlökssky, tomat- och kaprissmör & stekt potatis
Tortellini med ricotta- och spenat, vitlöksrostad svamp, solrospesto & getostsåsMiddag
Runö tapas, hembakt bröd, trädgårdsmästarsallad
Smörstekt röding, sydfranska grönsaker, krämig salviapolenta & pistagenötter
Chokladmousse med physalis & kaksmulor -
Fredag
Lunch
Svensk gårdskyckling, parmesan, stekta trattkantareller & odlad svamp, citron- och jalapenosås,
Ärtfärsbiffar, kryddrostad morot- och spetskål, cous-cous med syrad rödlök & gurkyoghurtMiddag
Ingen servering
Meny vecka 43
-
Måndag
Lunch
Pannbiff med gräddsås, saltgurka, råstekt potatis & lingon
Grönsaksbiff med gurkraita, bulgursallad & fetaostMiddag
Lammterrine på rostad crostini, syrad lök & getost
Fiskgryta med lax, torsk & musslor, aioli, krutonger, saffran & tomat
Glass & skogsbär -
Tisdag
Lunch
Nattbakad rocklundagris, dragonsky, potatisgratäng, bönor & grönkål
Pasta med kronärtskocka, citron, parmesan & odlad svampMiddag
Smördegstarte med svamp, ruccola & trädgårdsmästarsallad
Parma- och salvialindad kycklingfilé, linguine, parmesan- och citronsås, bakad pumpa
Kolasmulpaj med krusbär, muscovadosocker & lättvispad grädde -
Onsdag
Lunch
Rimmad torskrygg ”Bourguignon”, smålök, bacon, svamp, rödvinssky & potatispuré
Vegetariska tacos med salsa, ost, grönsaker & ångat risMiddag
Semitorkad rödbeta, getost, balsamvinäger & rosmarinshonung
Rosmarinstekt lammrostbiff, pommes boulangere, vitlöksstekta medelhavsgrönsaker & olivsky
Creme brülée smaksatt med vanilj & apelsin -
Torsdag
Lunch
Skånsk kalops med morot, lagerblad & inlagda rödbetor
Linguine med vegetarisk Bolognese, parmesan & färska örterMiddag
Bakad tomat med timjan, salt & socker, mozzarella, solrospesto
Helstekt kalventrecote, sallad på gröna bönor & svartkål, risotto med skogssvamp & parmesan, marsalasky
Äppeltarte på höstäpplen, sockersaltade valnötter, vaniljfärskost -
Fredag
Lunch
Högrevsburgare med bacon, pepper jack cheese, picklad lök & jalapenodressing
Vegetarisk burgare med pepper jack cheese, picklad lök & jalapenodressingMiddag
Ingen servering
Meny vecka 44
-
Måndag
Lunch
Pepparstekt kotlettrad, ädelostsås, rostad broccoli, gröna bönor & råstekt potatis
Grönsaksbiffar, ädelostsås, rostad broccoli, gröna bönor & råstekt potatisMiddag
Bakade tomater, balsamvinäger, mozzarella
Svensk gårdskycklingfilé, rosmarin, tryffel, pumpa & friterad, krossad kulpotatis
Glass, inkokta bär & maränger -
Tisdag
Lunch
Stekt, rimmat fläsk med raggmunk & lingon
Pasta med alspånsrökt tofu, soltorkade tomater & spenatMiddag
Lufttorkad skinka, oliviade, focaccia & parmesan
Spishalstrad röding, inkokt fänkål, saffran, färska bönor & romansallad
Espressopannacotta, choklad, hallon -
Onsdag
Lunch
Soja, och ingefärsstekt kycklinglår, krispig nudelsallad, sesam, lime & jordnötter
Korean fried vego nuggets, gochujang, soja & ångat risMiddag
Runö tapas
”Steak frites”, svensk biff, tomatsallad, bearnaisesås & pommes frites
Varma hjortron med vaniljglass -
Torsdag
Lunch
Mixgrill , potatisgratäng, rödvinssky och picklade höstgrönsaker
Tomatgratinerade vegobollar med fetaost, oregano & vitlöksstekta grönsakerMiddag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Sydfransk fiskgryta på lax, kolja & räkor, aioli & hembakt surdegsbröd
Vegetarisk curry med oumph, äpple, purjolök & ångat basmatirirsMiddag
Ingen servering
Meny vecka 45
-
Måndag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Onsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Panerad kolja, remoulad, pickles & dillslungad potatis
Buddha bowl med kikärtor, sötpotatis, grönkål & matveteMiddag
Capresesallad med färsk basilika & balsamico
Grillad lammbog med rosmarin & potatisgratäng
Mörk chokladmousse, havssalt, hallon -
Fredag
Lunch
Svensk gårdskyckling, ratatouille, ångat ris & färskost med örter & parmesan
Vegetarisk lasagne med spenat & ricotta, marinerade grönsakerMiddag
Ingen servering
Meny vecka 46
-
Måndag
Lunch
Kalvstek med äppelcidersås, syrad gurksallad, persiljepotatis & gelé
Linsgryta med tomat- och fetaost, ångat ris, oregano & rostade morötterMiddag
Caesarsallad med rostad tomat, bakad lök, bacon, parmesan & krutonger
Lårfilé av ungtupp, krämig citron- och dragonsås, rostad amandinepotatis, odlad svamp & zucchini
Vaniljglass & hallonsorbet med karamelliserade hasselnötter -
Tisdag
Lunch
Stekt fläsk med löksås och persiljeslungad potatis
Kikärtsfalaffel med krämig aubergineröra, couscous & pitabrödMiddag
Gravat hjortinnanlår, bakad lökcreme, picklad lök & svamp
Wallenbergare, rödvinssky, gröna ärtor, lingon & potatispuré
Espressopannacotta, choklad, hallon -
Onsdag
Lunch
Bakad fjordlax, blomkål, purjolök, sockerärtor & pernodsås, dillslungad potatis
Ärt- och kålrotsbiff med ingefära och chili, basmatiris, wokade grönsaker & sojadippMiddag
Kapris och persjljemarinerade bönor med oliver, kronärtskocka & tryffelsalami
Örtmarinerad lammrostbiff med chimichurri, citronrostade rotfrukter & potatisgratäng
Chokladmousse, havresmulor, färska bär & krossad lakritsmaräng -
Torsdag
Lunch
Gryta på svensk högrev med rödvin, bönor, blekselleri & tomat, ångat ris & gremolata
Svamp- och grönsaksragu med gratinerad tortellini toppad med tomat, parmesan & bechamelMiddag
Rostad rödbetssallad med kanderade valnötter, chevrecreme & levainkrutong
Helstekt hjortinnanlår med rosmarinstekt grönkål, rökt sidfläsk, jordärtskocksgratäng & rödvinssky
Vit chokladpannacotta, tonkaböna, myltade hjortron & mandelskorpa -
Fredag
Lunch
Nattbakad gårdsgris, rostad majs, vetetortilla, saltbakad potatis & myntayoghurt
Ugnsrostad spetskål & pumpa, hummus, bulgur med grönkål & myntaMiddag
Ingen servering
Meny vecka 47
-
Måndag
Lunch
Örtstekt kycklinglår, getostcreme, ratatouille & ångat ris
Majs- och kikärtsplättar, getostcreme, ratatouille & ångat risMiddag
Ostpaj med trädgårdsmästarsallad
”Cotoletto alla Milanese”, kalvinnanlår alt. sellerischnitzel, sardellsmör, citronpotatis, bönor & parmesan
Vaniljpannacotta, passionsfrukt, rostad kokos -
Tisdag
Lunch
Pannbiff med svampsås, potatispuré & sockerkokta lingon
Quorn stroganoff, paprika, lök & tomat, matvete, saltgurka och syrad gräddeMiddag
Bakad tomat, mozzarella, basilika & solrospesto
Fjällröding alt. citronmarinerad tofu med sandefjordsås, gräslök, odlad svamp, kålrabbi & dillpotatis
Rulltårta, vispad grädde & drottningkompott -
Onsdag
Lunch
Marockansk gryta på högrev med aprikos, ingefära och citron, ångat ris & yoghurt
Marockansk gryta med kikärtor, grönsaker & tomat, bulgur, yoghurtMiddag
Runö tapas
Flankstek ”steak frites” alt. juicy marble, dragoncreme, tomatsalllad & pommes frites
Doughnut, choklad, plommon, mandel -
Torsdag
Lunch
Bakad torskrygg, handpillade räkor, hackat ägg, dill & brynt smör, kokt potatis
”Paella vego” saffranskokt ris, oumph, grönsaker, rökt paprika & aioliMiddag
Grekisk sallad med fetaost, oliver, gurka & rödlök
Helstekt kalventrecote alt. ärtfärsbiff, potatisgratäng, rödvinssky & säsongens grönsaker
Choklad, nötter & bär -
Fredag
Lunch
Friterat kycklinglår, chipotlemajonnäs, barbequesås, dillpicklad gurka & rostad klyftpotatis
Kronärtskockslasagne, bakade pestotomater, sojafärs & peccorinoMiddag
Ingen servering
Meny vecka 48
-
Måndag
Lunch
Carnitas på gårdsgris, koriander, salsa fresca, lime, majschips & rostad potatis
Marockansk grönsaksgryta med bulgursalladMiddag
Förrätt med smak av jul
Curryrubbat lamm alt. rödbetsfalaffel, bakad aubergine, tomat & kryddkokt basmatiris
Grand dessert -
Tisdag
Lunch
Friterad kolja, tartarsås, gröna oliver, körvel & kapris
Ugnsrostad spetskål & hokkaidopumpa, hummus, quinoa med grönkål & myntaMiddag
Mozzarella caprese, basilika, bakad tomat, solrospesto
Fänkålsstekt kalv alt. juicy marble, grillad kronärtskocka, barolosky, risotto smaksatt med odlad svamp & parmesan
Tiramisu -
Onsdag
Lunch
Skånsk kalops, rödbetor, morot, kryddpeppar & lagerblad
Rödbetsbiffar med fetaost, linssallad, rostad potatis, grillad paprikasåsMiddag
Saltbakad gulbeta, getost, kanderad pistage & havre
Torskrygg alt. panerad alg- och grönsaksbiff, champagnesås, forellrom, gurka, jordärtskocka & potatispuré
Creme caramel -
Torsdag
Lunch
Svensk gårdskyckling, ångat ris, röd curry, jordnötter, salladslök & thaibasilika
Quorn Stroganoff med ångat ris, saltgurka & syrad gräddeMiddag
Kärringröra, citron, rågbröd, stenbitsrom
Helstekt hjortinnanlår alt. bakad portabello, rosmarinstekt grönkål, pumpa, rökt fläsksida, jordärtskocksgratäng
Vit chokladcreme, myltade hjortron, mandelskorpa -
Fredag
Lunch
Grillat kött, fågel & korv med sallad, röror & rostad potatis
Chorizotacos på ärtfärs, lime, koriander, chili, tomatsalsa & ångat risMiddag
Ingen servering
Meny vecka 49
-
Måndag
Lunch
Brässerad Rocklundakarré, syrad gurka, äppelgräddsås, vinbärsgelé & persiljepotatis
Gulcurry med lök, äpple, ingefära & oumph, ångat ris & mangoMiddag
Svampsoppa, Västerbottenost, focaccia
Rimmad torskrygg alt. tofu, blåmusslor, aioli, persilja & rostad amandinepotatis
Äpple, vanilj, kanel, russin -
Tisdag
Lunch
Kryddstekt kalkonlår, rostade grönsaker, tomat, basilikacreme
Gnocchi pomodoro, ricotta, aubergin, oumph & basilikaMiddag
Gulbeta, rökt lax, fänkål- och dillvinegrett, rågcrisp
Rosmarinstekt kalventrecote alt,. bakad portabello, marsalasky, saffransrisotto, spenat, bönor
Vaniljglass, maräng, skogsbär -
Onsdag
Lunch
Ugnsbakad fjordlax med wokade grönsaker, grön curry & ångat ris
Panerad aubergine, grillad paprikaröra, bulgursallad med grönkål & rödbetaMiddag
Runö tapas
Coeur de filét Provencale alt. juicy marble, rostad tomat, vitlökssmör, råstekt potatis & haricot verts
Gräddfilspannacotta, hjortron, mandel -
Torsdag
Lunch
Gryta på KRAV-märkt högrev med rött vin, rökt sidfläsk & svamp, persiljepotatis
Boeuf Bourguignone, red wine, smoked pork & mushrooms
Rofruktsbourguignon med oumph, svamp & rödvin
Vegetarian Bourguignone, oumph, red wine & mushroomsMiddag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Gratinerad koljafilé med tomat, vitt vin, fänkål, räkor & saffran, aioli, dillslungad potatis
Haddock, tomatoes, white wine, fennel, saffron & shrimps
Canneloni, tomat, parmesan, sojabönor & svamp
Canneloni, tomatoes, Parmigiano cheese, soybeans & portabelloMiddag
Ingen servering
Meny vecka 50
-
Måndag
Lunch
Nordafrikansk gryta på högrev, saffran, persilja, citron & ingefära, ångat ris, aprikos
Gulcurry med lök, äpple, ingefära & oumph, ångat ris & mangoMiddag
Ostpaj med trädgårdsmästarsallad
Hjortinnanlår alt. bakad portabello, jordärtskocksgratäng, rödvinssky & sallad på bönor & pumpa
Grand dessert -
Tisdag
Lunch
Kalkonlår, gräddsås, gelé, pressad gurka & persiljepotatis
Gnocchi pomodoro, ricotta, aubergin, oumph & basilikaMiddag
Marinerade bönor, tryffelsalami, parmesan & focaccia
Kalvschnitzel alt sellerischnitzel, svamprisotto, marsalasky & säsongens grönsaker
Hallon– och grapefruktsorbet -
Onsdag
Lunch
Mjölad torskfilé, brynt smörvinegrett, kapris, rödbetor & dillslungad potatis
Tortellini, svamp, tryffel, grönkål, rosmarinMiddag
Fetaost, gurka, rödlök & tomat
Helstekt kalvytterfilé alt. sojafärsbiff, café de Parissås, pommes frites & tomatsallad
Yoghurtpannacotta, blåbär, mandelmûsli -
Torsdag
Lunch
Svensk gårdskyckling ”Tikka Masala”, ångat ris, mango & pappadam
Vintergrönt “Tikka Masala”, ångat ris, mango & pappadamMiddag
Skinkmacka, picklad rödkål & sötstark senap
Bakad fjällröding alt. tofu, sandefjordssås, rostad jordärtskocka, jalapeno, citron
Chokladmousse, kanderade hasselnötter, hallon & krasse -
Fredag
Lunch
Wallenbergare på svensk kalv med klassiska tillbehör
Vegetarisk moussaka med aubergine, sojafärs, tomat & timjanMiddag
Ingen servering
Meny vecka 11
-
Måndag
Lunch
Brässerad fläskkarré, bakade äpplen, syrad gurka, persiljepotatis & gräddsås
Vegetariska sojafärsbullar med lingon, pressad gurka, kokt potatis & gräddsåsMiddag
Selleri x2, stenbitsrom, körvel & levainkrutong
Örtbakad svensk gårdskyckling, risotto milanese, sparris, rostad parmaskinka & salviasky
Citron, färskost, havre- och mandelmüsli -
Tisdag
Lunch
Brasato al Barolo, rödvinsbrässerad högrev, selleri, örter, stekt svartkål, pumpa & ångat ris
Indisk gryta på bönor, oumph & grönsaker, mango & ångat risMiddag
Romansallad, bakad rödlök, sardell & parmesan
Rosmarinstekt kalventrecote, balsamicosky, potatiskaka med getost, örtrostade betor & rötter
Choklad, hallon, hasselnöt -
Onsdag
Lunch
Bakad fjordlax med syltad ingefära, soja, äggnudlar, omelett & wokade grönsaker
Sojafärskebab, bulgursallad, gurkyoghurt & tomatMiddag
Krämig laxröra, rågkrisp, gurka, forellrom
Skomakarlåda, rostat sidfläsk, potatispuré, purjolök & rödvinssky
Maräng, banan & choklad -
Torsdag
Lunch
Schnitzel på svensk gårdsgris, kaprissmör, rödvinssky, citron & stekt kulpotatis
Yakiniku på quorn, rostad broccoli, salladslök, sesam & ångat risMiddag
Ugnsrostad tomatsallad, basilika, persilja & vitlöksbröd
Grillad flankstek, chimichurri, rostad potatis, krämig majs & vetetortilla
Rabarber, jordgubb & vanilj -
Fredag
Lunch
Friterat kycklinglår ”KFC”, pico de gallo, blue cheese, grillad citron & klyftpotatis
Moussaka med sojafärs, aubergin & getostMiddag
Skagenröra på räkor, kräftor & pepparrot, smörstekt toast
Taco Friday med klassiska tillbehör
Chefs choice dessert -
Lördag
Lunch
Pasta carbonara med rimmat sidfläsk, svartpeppar & äggula
Vegansk röd curry med tofu, grönsaker & koriander, ångat risMiddag
Gravad lax, sellericreme, purjolöksaska, spenat
Helstekt kalventrecote med potatis- och jordärtskocksgratäng, rödvinssky, rostade rötter & betor
Kaffe- och färskostmousse med myltade hjortron, rostad sockerkaka -
Söndag
Lunch
Nattbakad fläskkarré, gräddsås, pressgurka & persiljepotatis
Spagetti bolognese på sojafärs, färska örter, rödvin & tomatMiddag
Trädgårdsmästarsallad
Högrevsburgare med klassiska tillbehör
Chefs choice dessert
Meny vecka 12
-
Måndag
Lunch
Småländska isterband med inlagda rödbetor med pepparrot, örtstuvad potatis & senap
Spaghetti Bolognese på gula ärtor, tomat & örter, riven parmesan och svartpepparMiddag
Fårostgratinerade gulbetor, schalottenlöksvinegrett, rostade pumpakärnor
Lammrostbiff med curry, bakad aubergine, tomat & kryddångat basmatiris
Äppelpaj på svenska höstäpplen, vaniljsås & havrecrumble -
Tisdag
Lunch
Kryddstekt kycklinglår, linssallad med persilja, citron & bulgur, gurkyoghurt & rödvinssky
Indisk gryta på bönor, oumph & grönsaker, mango & ångat risMiddag
Romansallad, bakad rödlök, bacon & parmesan
Smörbakad torskfilé, sojamarinerad laxrom, vitvinsås, hyvlade grönsaker, spenat & färska örter
Mandelglass, chokladsås & mandelkaka -
Onsdag
Lunch
Svensk gårdsgris i sötstark tamarindsås med sesam & koriander, rostad broccoli, ångat ris & chili
Linguine med rostad broccoli, parmesan & röd chili, stekta vegobollar och örterMiddag
Grillad kronärtskocka med rökt vitlökscreme & pancetta
Wallenbergare med rårörda lingon, brynt smör, färska ärter- och bönor, mandelpotatispuré
Chokladmousse smaksatt med espresso & mandellikör, hallon, björnbär & rostad vit choklad -
Torsdag
Lunch
Ugnsbakad fjordlax, sallad på bönor, potatis & dillpesto, örtagårdscreme & friterad lök
Thailändsk gryta på quorn, kokosmjölk, grön curry & citrongräs, ångat basmatiris
Salmon, beans, potatoes & dillpesto, sour cream with fresh herbs & fried onion
Tom kah quorn, cocomilk, green curry, lemongrass & steamed riceMiddag
Confiterad tomat ”K.F”, mozzarella fior di latte, örtvinegrett, grönkål, pumpakärna
Rosmarinstekt kalventrecote, gremolatarostad potatis, bakade rotfrukter & balsamicosky
Rabarber, jordgubb & vanilj
Baked tomato, mozzarella fior di latte, fresh herbs, cale & pumpkin seeds
Ribeye of veal, lemon, parsley, seasonal vegetables & red wine sauce
Rhubarb, strawberry & vanilla -
Fredag
Lunch
Helstekt kotlettrad, grönpepparsås, råstekt potatis & örtrostade, syrade rotfrukter
Vegostroganoff med halloumi, oumph, svartkål & kikärtor
Pork chop, green pepper, fried potatoes & pickled root fruits
Halloumi, oumph, black cabbage & chick peasMiddag
Ingen servering
Meny vecka 13
-
Måndag
Lunch
Svensk gårdskyckling, madrascurry, ångat basmatiris & syltad mango
Quesadilla med färskost, oumph & tomatsalsaMiddag
Ostpaj med trädgårdsmästarsallad
Kalventrecote med potatis- och jordärskocksgratäng, rödvinssky, rotfruktscrudité
Glass, sorbet & bär -
Tisdag
Lunch
Skaldjursgratinerad torsk- och lax, hummersås, persiljepotatis & fänkålssalad med gurka & dill
Indisk gryta på bönor, quorn & grönsaker, mango & ångat ris Middag
Runö tapas, ost, chark och cornichons
Pulled pork burger, picklad lök, coleslaw & rostad klyftpotatis
Äppelpaj på svenska höstäpplen, vaniljsås & havrecrumble -
Onsdag
Lunch
Örtstekt lammrostbiff, fetaostgratinerade rödbetor, rostad potatis & rödvinssky
Linguine med rostad broccoli & svartrot, parmesan & röd chili, stekta vegobollar och örterMiddag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
Meny vecka 14
-
Måndag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Svensk gårdskyckling med fetaost, oliver, tomat, persilja & rostade morötter och potatis
Linguini med ärtfärsbolognese, färska örter, parmesan & rödvinMiddag
Soup´n´slice
Bakad torskrygg med skaldjursrisotto, dillmarinerad tomat- och fänkålscrudité, ärtskott
Sorbet & frukt -
Onsdag
Lunch
Nordafrikansk högrevsgryta, citron, persilja, ingefära & ljummen bulgursallad med granatäpple
Falafel på kikärta, citron, persilja, ingefära & ljummen bulgursallad med granatäppleMiddag
Grön sparris, lufttorkad skinka & salsa romesco
Helstekt kalventrecote med rostade primörer, gremolata & marsalasky
Chocolate fudge brownie, nötmüsli, lättvispad grädde -
Torsdag
Lunch
Fjordlax bakad med sesam och cashewnötter, sötstark broccolisallad, koriander, ångat ris & grön curry
Tonkatsu på vegetarisk schnitzel, ånga ris, sesammajonnäs, sötstark broccolisallad, korianderMiddag
Skagen på handskalade räkor, brioche, citron, pepparrot & stenbitsrom
Rosmaringrillad lammrostbiff, sydfranska grönsaker, jordärtskockgratäng , rödvinssky
Lakrits, hallon, vit choklad -
Fredag
Lunch
Wallenbergare med grön ärtsallad, brynt smör, lingon & potatispuré
Bakad fetaost med honung, kronärtskocka, soltorkad tomat & tofubaconMiddag
Ingen servering
Meny vecka 15
-
Måndag
Lunch
Piccata på kycklinglår, kvisttomatsås, basilika & saffransris
Vegobullar på sojafärs, gräddsås, kokt potatis, lingon & pressgurkaMiddag
Getostgratinerade betor- och rötter med pumpakärna, balsamvinäger & ruccola
Helstekt kalventrecote, rostad färskpotatis, dragonsky & säsongens grönsaker
Choklad, choklad, choklad -
Tisdag
Lunch
Ångad koljafilé med ägg- och persiljesås, handskalade räkor & dillslungad färskpotatis
Vegetarisk schnitzel, stekt potatis, kapris, citron & rödvinMiddag
Romansallad, rökt sidfläsk, levainkrutonger & parmesan
Mixed grill med goda tillbehör
Glass, sorbet & frukt -
Onsdag
Lunch
Gulasch på högrev med paprika, kummin & karamelliserad lök, stekt potatis, saltgurka & syrad grädde
Gulasch på oumph med paprika, kummin & karamelliserad lök, stekt potatis, saltgurka & syrad gräddeMiddag
Italian evening
-
Torsdag
Lunch
Spagetti Bolognese, rödvin, basilika, oregano & parmesan
Spagetti Bolognese på sojafärs, rödvin, basilika, oregano & parmesanMiddag
Skaldjursröra med dill, pepparrot & löjrom, rostat bröd & citron
Peppar- och fänkålsstekt kalventrecote, potatisterrin med parmesan, vit & grön sparris, balsamicosky
Hallontartlette med vispad citronpannacotta & färska hallon -
Fredag
Lunch
Bakad fjordlax ”teriyaki”, soja, ingefära, wokade grönsaker & ångat ris
Thailändsk gryta på quorn, kokosmjölk, grön curry & citrongräs, ångat basmatirisMiddag
Ingen servering
Meny vecka 17
-
Måndag
Lunch
Biff á la Lindström på KRAV-färs, persiljesmör, rödlökscreme & stekt potatis
Biff á la lindström på sojafärs, persiljesmör, rödlökscreme & stekt potatisMiddag
Mozzarella caprese
Skånsk ungtupp med mandelpotatis, tryffel, rostade rotfrukter & picklad örtdressing
Anispannacotta, hallon & krossade drömmar -
Tisdag
Lunch
Rimmad, kolja med odlad svamp, rökt fläsksida, persilja & potatispuré
Färsk pasta med soltorkade tomater, spenat, basilika & rostad halloumiMiddag
Ost- och lökpaj med trädgårdsmästarsallad & örtagårdscreme
Örtmarinerad lammrostbiff, grillad potatisterrin, ramslök, färsk vitkål, gulbetor & svartpepparsky
Äppelpaj med kardemumma, kanel & vaniljsås -
Onsdag
Lunch
Porterbakad gårdsgris, timjangräddsås, svart vinbärsgelé & pressad gurka
Bakad blomkål med jamaican jerk oumph, limemajonnäsMiddag
Örtbakade gulbetor, getost, rosmarinshonung & svensk coppa
Kalventrecote ”Saltimbocca” salvia, citron, svamprisotto & grönkål
Choklad x2, passion, lakrits -
Torsdag
Lunch
Örtstekt kycklinglår, romansallad, sardell & parmesan, rostad färskpotatis, levainkrutong & bacon
Fetaostgratinerad grönsaksbiff, grillad spetskål, gurkyoghurt & bulgurMiddag
Ugnsrostad tomatsallad, basilika, persilja, coppa & vitlöksbröd
Stekt torskrygg, friterad jordärtskocka, hasselnötter, parmesan, sparris & chablissås
Mandel- och olivoljekaka, hasselnötsglass, citron & rosmarin -
Fredag
Lunch
Schnitzel på svensk gårdsgris, ärtsallad, picklad lök, citronkräm & klyftpotatis
Ljummen nudelsallad med rödbeta, rödkål & cashewnötter, vegobollar, koriander & chiliMiddag
Ingen servering
Meny vecka 18
-
Måndag
Lunch
Friterad kyckling med lättrökt chilimajonnäs, rostad färskpotatis & gurkyoghurt
Vegetariskt alternativMiddag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Onsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Köttfärslimpa med gräddsås, savoykål, gurka, gelé & kokt färskpotatis
Bärta med gräddsås, savoykål, gurka, gelé & kokt färskpotatisMiddag
Skagen, rågbröd, stenbitsrom, dill
Kalventrecote med vita bönor, pumpa & gremolata, marsalasky & brynt vitlökspuré
Rabarberkompott, vit chokladkräm, kardemummasmulor & färska jordgubbar -
Fredag
Lunch
Jamaican jerk chicken, rött ris med pumpa- och tomat, chorizo, limemajonnäs
Bakad blomkål med jamaican jerk oumph, limemajonnäsMiddag
Trädgårdsmästarsallad
Halstrad fjällröding, grön chili, sparris, citron & dillslungad färskpotatis
Chef´s choice dessert -
Lördag
Lunch
Spagetti Bolognese, färska örter, parmesan & rödvin
Vegetariskt alternativMiddag
Trädgårdsmästarsallad
Osso bucco på kalvlägg, gremolata, ångat ris med saffran & hyvlad parmesan
Irish cream pannacotta, hallon, choklad -
Söndag
Lunch
Långbakad gårdsgris med klyftpotatis, romansallad & marinerade grönsaker
Vegetariskt alternativMiddag
Ingen servering
Meny vecka 19
-
Måndag
Lunch
Piccata på kycklinglår, kvisttomatsås, basilika & saffransris
Vegetarisk schnitzel, stekt potatis, kapris, citron & rödvinMiddag
Tomatsallad Peter Luger, silverlök, bifftomat, mozzarella
Fänkålstekt kalventrecote, trepepparsås, sparris & rostad färskpotatis
Grand dessert -
Tisdag
Lunch
Stekt fläsk med löksås och smörstekt färsk vitkål, persiljepotatis
Vegetarisk gulasch, paprika, lök & ångat risMiddag
Ost- och lökpaj med trädgårdsmästarsallad & örtagårdscreme
Grillad fjordlax med rostad citron, aioli & dillslungad färskpotatis och primörer
Vaniljglass med rårörda skogsbär -
Onsdag
Lunch
Wallenbergare på kalv med klassiska tillbehör
Sojafärskebab, bulgursallad, gurkyoghurt & tomatMiddag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
Meny vecka 20
-
Måndag
Lunch
Spagetti bolognese på högrevsfärs, rödvin & örter, riven parmesan & svartpeppar
Färsk pasta med spenat, rostad kronärtskocka & halloumiMiddag
Mozzarella, tegelrökt coppa, bakade tomater & oliviade
Helstekt kalventrecote, grön sparris, majrova & morot, potatispuré med parmesan & tryffelsky
Vaniljmousse, grön kardemummapannacotta, jordgubbar & krossade drömmar -
Tisdag
Lunch
Stekt gårdskyckling, sparris- och bönsallad, peccorino, persilja & fänkål
Vegetarisk lasagne med tomat, basilika & ärtfärsMiddag
Ost- och lökpaj med trädgårdsmästarsallad & örtagårdscreme
Ostfylld schnitzel med spetskål, surkål, ljummen sallad på färskpotatis, kapris & rödvinssky
Glass med rårörda skogsbär -
Onsdag
Lunch
Kotlettrad från Rocklunda gård med grönpepparsås, råstekt potatis och pickles
Quesadilla med rökt tofu, sojafärs & salsa frescaMiddag
Sparris, ramslök & friterad mandelpotatis
Kalv med vita bönor, pumpa & gremolata, marsalasky & brynt vitlökspuré
Jordgubbe, vaniljcreme, mandelmusli -
Torsdag
Lunch
Gryta på högrev, picklad smålök, bacon & odlad svamp, ångat ris
Bärta med gräddsås, savoykål, gurka, gelé & kokt färskpotatisMiddag
Örtbakade gulbetor, getost, rosmarinshonung & rökt fläsksida
Örtstekt lammrostbiff, krämig salviapolenta, pistagenötter, sydfranska grönsaker
Choklad x2, romtopf på körsbär -
Fredag
Lunch
Grillbuffé med kött, fågel & korvar, rostad majs, rostad färskpotatis, kalla såser & röror
Grönsaksbiff, rostad majs, rostad färskpotatis, kalla såser & rörorMiddag
Ost- och lökpaj med trädgårdsmästarsallad, örtagårdsvinegrett
Halstrad fjordlax, grön curry, rostad broccoli & morot, ångat ris, kokos, lime, koriander
Äpple, vanilj, kanel -
Lördag
Lunch
Spagetti Bolognese, färska örter, parmesan & rödvin
Vegetarisk bolognese på sojafärs , färska örter, parmesan & rödvinMiddag
Mozzarella caprese, oliviade, nybakad focaccia
Pepparstekt kalventrecote, rostad sparris & bönsallad, parmesanpuré, marsalasky & ruccola
Chokladmousse med kaffelikör, brownie, jordgubbe -
Söndag
Lunch
Chili på rocklundagris, vita bönor, choklad, picklad lök, gräddfil & klyftpotatis
Chili på oumph och rofrukter, vita bönor, choklad, picklad lök, gräddfil & klyftpotatisMiddag
Meny vecka 21
-
Måndag
Lunch
Kryddsotad kyckling, morotsraita, mango chutney, tomat & ljummen bulgursallad
Gnocchi pomodoro, basilika, oumph, svartpeppar, lagrad hårdostMiddag
Kallrökt lax, pepparrot, rostat rågbröd, spenat
Schnitzel fylld med emmenthalerost & rökt kalkon, kapris, citron & gröna bönor
Vanilj, jordgubbar, rabarber, lime & krossade drömmar -
Tisdag
Lunch
Gryta på högrev, rött vin & tomat, chorizo, gröna oliver & ångat ris
Vegetarisk lasagne med tomat, basilika & ärtfärsMiddag
Oliv- och lökpaj med trädgårdsmästarsallad & örtagårdscreme
Helstekt kalventrecote, säsongens grönsaker, rostad färskpotatis, tryffel- och parmesancreme, rödvinssky
Mörk chokladmousse med björnbär & karamelliserade nötter -
Onsdag
Lunch
Bakad, rimmad torskrygg med hummersås, kräftstjärtar, fänkål & färskpotatis
Cod, lobstersauce, crayfish & fennel
Thailändsk gryta på oumph, citrongräs, ingefära & grön curry, ångat ris
Thai style casserole, oumph, lemongrass, ginger & green curryMiddag
Fetaostgratinerade rödbetor, grönkål, pumpakärna & rosmarin
Feta cheese, beetroots, green cabbage, pumpkin seeds & rosemary
Timjan- och vitlöksstekt lammrostbiff med sydfranska grönsaker, potatisgratäng & rödvinssky
Roast beef of lamb, ratatouille, potato gratin & red wine sauce
Lavendel, vanilj, färska bär
Lavender, vanilla, berrys -
Torsdag
Lunch
Köttfärslimpa med soltorkade tomater, fetaost, krämig tomatsås, ugnsbakad potatis
Meat loaf, sundried tomatoes, feta cheese, tomato & roasted potatoes
Tortellini med spenat, ricotta, svartkål & kryddstekt quorn
Tortellini, spinach, ricotta cheese, black cabbage & quornMiddag
Krämig laxröra, smörstekt rågbröd, forellrom, dill & pepparrot
”Coq au vin”, skånsk ungtupp, karamelliserad smålök, rökt fläsksida, odlad svamp, rödvinssky & potatispuré
Choklad x2, hallon, passion -
Fredag
Lunch
Brässerad Rocklundakarré med ångade morötter, gräddsås, syrad gurka & persiljepotatis
Mungbönsbiffar, bulgursallad med fetaost, rödbetor & morötterMiddag
Marinerad grön sparris, ramslökspesto på solroskärnor & kalamataaioli
Ugnsbakad fjordlax, grön bönsallad med spenat, jordärtskocka & grönkål, vitvinssås & dillslungad färskpotatis
Fläder- och jordgubbssorbet med inkokta rabarber och bär -
Lördag
Lunch
Spagetti Bolognese på sojafärs och belugalinser, färska örter, parmesan & rödvin
Bön- och kikärtskebab, ljummen bulgursallad, yoghurtsås med gurka & tomatsalsaMiddag
Mozzarella caprese, oliviade, semitorkad plommontomat
Helstekt kalventrecote, tryffel- och parmesancreme, rosmarinrostad pumpa, marsalasky
Vit choklad, havtorn, kanelcrumble -
Söndag
Lunch
Svensk gårdskyckling med balsamico- och timjanrostade rotfrukter, potatis, grönpepparsås
Rotfruktsbourguignon med odlad svamp, rökt tofu & oumph, ångat risMiddag
Trädgårdsmästarsallad
Schnitzel på rocklundagris, kaprissmör, rödvinssky, citron & stekt kulpotatis
Chef´s choice dessert
Meny vecka 22
-
Måndag
Lunch
Spagetti carbonara med rimmat sidfläsk, parmesan, svartpeppar & äggula
Vegetarisk gulasch med belugalinser, chipotle, oumph & paprikaMiddag
Sparris, ramslök, mandel
Bakad torskrygg med gubbröra, brynt smör, forellrom & dillslungad färskpotatis
Jordgubb- och flädersorbet med färska jordgubbar -
Tisdag
Lunch
Rimmad oxbringa alt. isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor & senap
Färsk pasta med soltorkade tomater, spenat, basilika & rostad halloumiMiddag
Chevre chaud, marinerade betor och frissésallad, rosmarinshonung
Svensk biff SRB, tryffelsmör, barolosky, sallad med spenat, pinjenötter, bönor & peccorino
Kaffe- och färskostmousse med myltade hjortron & rostad sockerkaka -
Onsdag
Lunch
Helstekt kotlettrad, dijon- och dragonsås, råstekt potatis, saltgurka & färska örter
Vegetariskt viltskav med oumph, timjan, odlad svamp, lingon & kokt potatisMiddag
Ostpaj med örtsallad
Ugnsbakad fjordlax med ramslök, vitt vin, broccoli & sparris
Glass med rårörda bär & mandelbiskvier -
Torsdag
Lunch
Örtstekt kycklinglår, romansallad, sardell & parmesan, rostad färskpotatis, levainkrutong & bacon
Spagetti med belugalinser, sojafärs, kvisttomat & basilikaMiddag
Bakad tomatsallad, basilika, persilja, coppa & vitlöksbröd
Flankstek med rostade rotfrukter, café de parissås & pommes frites
Rabarberkompott, vitchoklad, kardemumma & jordgubbar -
Fredag
Lunch
Nattbakad, kryddrubbad gårdsgris, färskpotatis, barbequesås, syrad lök, lime- och honungsyoghurt
Ljummen nudelsallad med rödbeta, rödkål & cashewnötter, vegobollar, koriander & chiliMiddag
Marinerad grön sparris, salsa romesco på soltorkade tomater, paprika och mandlar, kalamataaioli
Svensk majskyckling, tryffel- och parmesancreme, rosmarinrostad pumpa, marsalasky & citronpuré
Vit choklad, havtorn, färska jordgubbar & kanelcrumble
Meny vecka 23
-
Måndag
Lunch
Wallenbergare på kalv med gröna ärtor, lingon, brynt smör och potatispuré
Sojafärsbiff med gröna ärtor, lingon, brynt smör och potatispuréMiddag
Skagen på kräftstjärtar, forellrom, dill & citron, smörstekt toastbröd
”Steak frites”, ryggbiff, bearnaisesås, tomatsallad
Vit choklad, jordgubbar, havtorn & kanelcrumble -
Tisdag
Lunch
Köttgryta smaksatt med rött vin & tomat, chorizo, gröna oliver & ångat ris
Gnocchi pomodoro, basilika, oumph, svartpeppar, lagrad hårdostMiddag
Caesarsallad med bacon, syrad lök, krutonger & parmesan
Högrevsburgare med klassiska tillbehör & rostad färskpotatis
Glass, chokladsås & maränger -
Onsdag
Lunch
Rimmad, mjölad koljafilé med kapris, rödbetor, brynt smör, färska bönor & ärtor
Vegetariskt viltskav med oumph, timjan, odlad svamp, lingon & kokt potatisMiddag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Lördag
Lunch
Svensk gårdskyckling med gräddsås, pressad gurka & gelé, örtslungad färskpotatis
Vegetariskt viltskav med oumph, timjan, odlad svamp, lingon & kokt potatisMiddag
Mozzarella caprese, tomat, oliv, basilika
Skomakarlåda på kalventrecote, rökt sidfläsk, bakad purjolök, rödvinssky & potatispuré
Vaniljpannacotta, färska blåbär, rostade vallmofrön -
Söndag
Lunch
Köttfärslimpa med soltorkade tomater, fetaost, krämig tomatsås, ugnsbakad potatis
Thailändsk gryta på quorn, citrongräs, ingefära & grön curry, ångat risMiddag
Fetaostgratinerade rödbetor, grönkål, pumpakärna & rosmarin
Timjan- och vitlöksstekt lammrostbiff med sydfranska grönsaker, potatisgratäng & rödvinssky
Creme caramel smaksatt med apelsin & kanel
Meny vecka 24
-
Måndag
Lunch
Småländska isterband alt. gravad lax med senapsstuvad potatis, bakad rödbeta, picklad lök & krispig grönkål
Linsfärsbiffar med säsongens grönsaker, prästostcreme & krispig grönkålMiddag
Melon, tryffelsalami, mozzarella
Färsk pasta med vit sparris, pancetta, peccorino & pinjenötter
Hemgjord glass med nutella, choklad & maränger -
Tisdag
Lunch
Stekt, mjölad kolja, gröna oliver, tomat, sauce vierge, körvel & färskpotatis
Pankopanerad quorn, grön ärtpure med creme fraiche, färskpotatis & rödvinsreduktionMiddag
Getost, mandel, honung & lufttorkad skinka
Kryddstekt lamm, marinerad aubergine, tomat- och currysås, ångat basmatiris
Inkokta rabarber, kokoskaka, gräddfraiche & lime -
Onsdag
Lunch
Biffcurry på högrev, ingefära, yoghurt, lime, ångat ris, krossad gurksallad & jordnötter
Vegocurry med oumph, ingefära, yoghurt, lime, ångat ris, gurksallad & jordnötterMiddag
Kryddbakade morötter, labneh, koriander, persilja & pitabröd
Bakad torskrygg, wrångebäckgratinerad sparris, sandefjordssås, dillslungad färskpotatis,
Morotskaka, färskost, blåbär & salt kolasås -
Torsdag
Lunch
Pannbiff på KRAV-kossa, bakad tomat, pepparrotsstuvad sommarkål, råstekt potatis & rödvinssky
Fetaostgratinerad grönsaksbiff, bakad tomat, pepparrotsstuvad sommarkål, råstekt potatis & rödvinsskyMiddag
Rosmarinbakad ricotta, grillad paprika, valnöt & vitlöksbaguette
Örtmarinerad kalventrecote, citronrisotto med rostad parmaskinka, marsalasky & färsk bönsallad
Tiramisu limoncello -
Fredag
Lunch
Grillad fläskfilé, chorizo & kyckling, lime- och misomajonnäs, färskpotatis med dillpesto, kall bbqsås
Sojafärsbollar, tabbouleh, dill, mynta, rostad zucchini & gurkaMiddag
Ingen servering
Meny vecka 33
-
Måndag
Lunch
Småländska isterband alt. gravad lax med senapsstuvad potatis, bakad rödbeta, picklad lök & krispig grönkål
Linsfärsbiffar med säsongens grönsaker, prästostcreme & krispig grönkålMiddag
Getost, mandel, honung & lufttorkad skinka
Kryddstekt lamm, marinerad aubergine, tomat- och currysås, ångat basmatiris
Vanilj, hjortron, lakrits -
Tisdag
Lunch
Rödvinsbrässerad högrev, tomat, blekselleri, gremolata, parmesan & gnocchi
Stiffado på sojafärs, oliver, färsk spenat, tomat & ångat risMiddag
Melon, tryffelsalami, mozzarella
Örtmarinerad kalventrecote, citronrisotto med rostad parmaskinka, marsalasky & färsk bönsallad
Inkokta rabarber- och jordgubbar, kokospannacotta, gräddfraiche & lime -
Onsdag
Lunch
Ugnsbakad fjordlax, syltad ingefära, soja- & tamarindsky, rostade grönsaker & ångat basmatiris
Kikärtscurry med tomat, garam, masala, aubergin & spenatMiddag
Grillad levain, svamp, parmesan & tryffel
Färsk pasta med sparris, pancetta, peccorino & pinjenötter
Glass, bär & våffla -
Torsdag
Lunch
Grillad chorizo & kyckling, lime- och misomajonnäs, färskpotatis med dillpesto, kall bbqsås
Sojafärsbollar, tabbouleh, dill, mynta, rostad zucchini & gurkaMiddag
Rosmarinbakad ricotta, grillad paprika, valnöt & vitlöksbaguette
Halstrad fjällröding, rostad jordärtskocka, citron, potatiscreme, kräftor & fänkål
Yoghurt- och kardemummapannacotta, citruskokta skogsbär, pistage, mandel -
Fredag
Lunch
Schnitzel från Rocklunda gård, kaprissmör, rödvinssky, rostad potatis & råsallad med citronette och gräslök
Färsk pasta med belugalinser, parmesan, färska örter & svartpepparMiddag
Ingen servering
Gäller: Under din vistelse hos oss